Sisteme si instalatii de ventilatie

Ventilatia aerului a ajuns o necesitate având în vedere cât de poluat poate fi acesta în special în spaţiile destinate activitaţilor profesionale.În fiecare mediu este necesar un aer curat lipsit de impurităţi.

În incinta spaţilor destinate activităţilor comerciale, rezidenţiale şi industriale este necesar să se asigure un aer corect ventilat.

Pentru a asigura acest lucru alege sa instalezi sisteme de ventilatie eficiente.

Astfel de echipamente se gasesc in oferta societatii HVAC&R Consulting  la preturi mai mult decat avantajoase.

Pentru implementarea unui sistem de ventilatie se poate opta (în funcție de destinația spațiului de ventilat și de condițiile specifice)  pentru ventilatoare axiale, centrifugale, de perete, de fereastră, antiexplozie, pentru medii corosive, pentru transport materiale în suspensie.

Puteţi apta pentru tubulaturi rotunde sau rectangulare, cu diferite secțiuni, debite, presiuni disponibile.

Hotele (dacă e cazul) pot avea diferite forme și dimensiuni și se pot confecționa din materiale diferite (tablă zincată, tablă galvanizată, INOX).

Luând în considerare dimensiuniile spaţiului şi nr de camere vă putem ghida prin numeroasele opţiuni disponibile.

Echipamentele noastre asigură circularea şi filtrarea aerului,au o mare performanţă energetic şi o durată mare de  funcţionare,în conformitate cu normele legale aflate în vigoare.

Tehnicienii noştrii pot diagnostica şi repara orice tip de sistem de ventilatie şi nu numai.

Oferim mentenaţă preventivă pentru a prelungi durata de funcţionare a sistemelor de ventilaţie pentru echipamentele montate,precum şi pentru altele,instalate de către terţi .

Echipa noastră se va asigura că sistemul dumneavoastră de ventilatie funcţionează corect,cu o eficienţă maximă şi cu un consum redus.

Pentru instalarea unui sistem de ventilatie, întreţinere sau reparaţii nu ezitaţi să ne comunicaţi iar specialiştii nostrii vor veni cu o propunere în timp util şi eficient.

Prioritatea noastră este de a caştiga încrederea clienţiilor noştri prin focusarea tuturor resurselor noastre în furnizarea de servicii eficiente în timp util.

HVACR este firma specializata in implementarea sistemelor de ventilatie.