Frig Industrial

Confortul clienţilor nostrii depinde de performanţele noastre,iar noi luăm în serios afacerea ta.

De aceea nu există alegere mai bună decât serviciile HVAC&R Consulting.

Societatea noastra este de fiecare dată aleasa atunci când clienţii pun pe primul plan calitatea şi profesionalismul,criiterii care garantează performanţa tehnică şi fiabilitatea la nivel de vârf.

Serviciile sunt prestate in cele mai bune condiţii, iar produsele sunt de calitate superioară.

Echipamentele, indiferent de natura lor, sunt moderne cu o eficienţă maximă şi cu un consum redus.

Societatea noastră pune la dispoziţia clientilor,echipamente  specifice pentru frig industrial (agregate,compresoare,centrale frigorifice) în funcție de necesități, norme și normative în vigoare în hale,depozite,camere şi orice alte spații de refrigerare sau congelare, tuneluri de congelare rapidă, spații climatizate tehnologic, realizate din diferite tipuri de panouri izolante, cu diverse tipuri de uși frigorifice şi mobilier frigorific comercial/magazine la cheie.

Luând în considerare dimensiunile spaţiului,nr de camere şi vă putem ghida prin numeroasele opţiuni disponibile.

De asemenea ,oferim mentenaţă preventivă pentru a prelungi durata de funcţionare a echipamentele montate,precum şi pentru altele,instalate de către terţi.

Pentru instalarea echipamentelor de frig industrial,întreţinere sau reparaţii,  nu ezitati sa ne comunicati iar specialiştii nostrii vor veni cu o propunere în timp util şi eficient.

Prioritatea noastră este de a caştiga încrederea clienţiilor noştri prin focusarea tuturor resurselor noastre în furnizarea de servicii eficiente în timp util.

HVACR este firma specializata in tehnica frigului industrial, instalatii de incalzire, instalatii climatizare, filtroventilatie cmid, instalatii filtroventilatie industriala, instalatii climat tehnologic, pompe de căldură GEO-Termice, pompe de căldură GEO-HIDRO-Termice, panouri solare fotovoltaice, panouri solare termice , biofiltrare ecologică, sisteme energetice eoliene.