Sisteme incalzire

Când frigul iernii se instalează, sistemul de incalzire devine o necesitate.

Majoritatea sistemelor de incalzire sunt supra-dimensionate ,tind să fie zgomotoase ,urâte ,ineficiente şi consumă mai multă energie decât este necesar.

Fie că sunteţi in căutarea de reparaţii a unui sistem de incalzire existent sau optaţi pentru înlocuirea acestuia,tehnicienii nostrii certificaţi sunt aici pentru a vă ajuta.

Fără o întreţinere regulată, sistemul de incalzire poate acumula progresiv particule de praf şi bacterii în sistemele mecanice şi sistemul de conducte,reducând astfel eficienţa,producând  disconfort,alergii,depăşind limitele maxime admisibile.

Momentul perfect pentru a inspecta și regla sistemul de incalzire este în afara sezonului.

Oferim mentenaţă preventivă pentru a prelungi durata de funcţionare a instalaţiilor de incalzire pentru echipamentele montate,precum şi pentru altele,instalate de către terţi .

Echipa noastră se va asigura că sistemul dumneavoastră de incalzire funcţionează corect cu o eficienţă maximă şi cu un consum redus.

Astfel, pentru INCALZIRE, se poate opta de exemplu pentru surse de căldură standard (centrale, cazane, etc.- electrice, pe combustibili solizi/lichizi/gazoși) sau alternative (panouri solare, incalzire geotermală, încălzire în pompă de căldură, etc.). Ca echipamente terminale se poate alege sistemul de incalzire în pardoseală, cu calorifere, cu ventiloconvectoare, cu diverse sisteme de panouri radiante, cu aeroterme, electrică, etc.

Luând în considerare dimensiunile spaţiului,nr de camere şi temperaturile locale vă putem ghida prin numeroasele opţiuni disponibile.

Pentru instalarea sistemelor de incalzire, întreţinere sau reparaţii, nu ezitati sa ne comunicati iar specialiştii nostrii vor veni cu o propunere în timp util şi eficient.

Prioritatea noastră este de a caştiga încrederea clienţiilor noştri prin focusarea tuturor resurselor noastre în furnizarea de servicii eficiente în timp util.

HVACR este firma specializata in tehnica frigului industrial, sistemelor de incalzire, instalatii climatizare, filtroventilatie cmid, instalatii filtroventilatie industriala, instalatii climat tehnologic, pompe de căldură GEO-Termice, pompe de căldură GEO-HIDRO-Termice, panouri solare fotovoltaice, panouri solare termice , biofiltrare ecologică, sisteme energetice eoliene.