Sisteme si instalatii climatizare

Necesitatea aerului conditionat a devenit din ce in ce mai evidenta in ultima perioada din cauza schimbarilor climatice ,dar si datorita dezvoltarii tehnologiei, astfel accesul la aceste aparate fiind deschis tuturor.

Fie ca sunteti in cautarea unei repatii a unui sistem de climatizare existent sau optati  pentru inlocuirea acestuia,noi va punem la dispozitie echipamente de aer conditionat pentru o racire superioara, pentru uz casnic,comercial,rezidential si industrial.

Luand in considerare dimensiuniile spatiului,nr de camere va putem ghida prin numeroasele optiuni disponibile.

Astfel, pentru implementarea unui sistem de climatizare se poate opta pentru solutia individuala (fiecare incapere cu cate un aparat de aer conditionat) sau centralizata (spatii vaste sau puternic compartimentate), in diverse configuratii, prin expansiune directa sau cu agenti intermediari, in functionare independenta sau integrata cu incalzirea si/sau ventilatia, etc.

Tehnicienii nostrii pot diagnostica si repara orice tip de sistem de climatizare si nu numai.

Oferim mentenata preventiva pentru a prelungi durata de functionare a instalatiilor de aer conditionat pentru echipamentele montate,precum si pentru altele,instalate de catre terti .

Echipa noastra se va asigura ca sistemul dumneavoastra de climatizare functioneaza corect,cu o eficienta maxima si cu un consum redus.

Pentru instalarea sistemelor de aer conditionat,intretinere sau reparatii nu ezitati sa ne comunicati iar specialistii nostril vor veni cu o propunere in timp util si eficient.

Prioritatea noastra este de a castiga increderea clientiilor nostri prin focusarea tuturor resurselor noastre in furnizarea de servicii eficiente in timp util.

HVACR este firma specializata in implementarea sistemelor de climatizare.

Montaj aer conditionat in Lugoj.