Parteneri

ROMPETROL

Rompetrol este cel mai cunoscut brand al KMG International cu peste 1000 de staţii de distribuţie a carburanţilor în 5 tări, deţinând  cea mai mare reţea de GPL din România.

Succesului brandului este datorat  extinderii internaţionale, a celor 4 decenii de expertiză în explorare şi producţie şi  modernităţii rafinăriei Petromodia, una dintre cele mai importante de la malul Mării Negre.

Rompetrol este o sursa inepuizabilă de energie, care porneşte de la extracţia şi producţia ţiţeiului, continuându-se cu rafinarea şi transformarea acestuia în produse de cea mai bună calitate, distribuite în stațiile  premium, concepute modern şi gândite pană la cel mai mic detaliu.

IRIDEX GROUP

IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL este o firmă de renume internaţional în domeniul construcţiilor. Începând cu anii ’90, IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT şi-a câştigat pe drept rolul de leader în proiectarea şi dezvoltarea tehnologiilor moderne de construcţii pe baza de materiale geosintetice.

Calitatea superioară, grija pentru detalii si perfecţiunea sunt standardele pe care IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT le-a implementat in proiectele sale de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate.

ADARCO INVEST

Cu o experientă de peste două decenii în domeniul fabricării instalaţiilor şi echipamentelor specifice activităţilor de sortare si reciclare a deşeurilor menajere în Germania în special, în alte ţări est/vest- europene, precum şi în România, ADARCO INVEST este de fiecare dată aleasa atunci când clienţii pun pe primul plan calitatea şi profesionalismul, criiterii care garantează performanţa tehnică şi fiabilitatea la nivel de vârf.

HIDROCONSTRUCTIA S.A.

S.C. HIDROCONSTRUCŢIA S.A. are ca domeniu principal de activitate execuţia lucrărilor de construcţii hidroenergetice şi hidrotehnice la suprafaţă şi în subteran. De la înfiinţare şi până în prezent complexitatea amenajărilor hidroenergetice a impus abordarea întregii game de lucrări de construcţii executandu-se pe langaă lucrările cu specific hidroenergetic, lucrări civile şi industriale, drumuri şi poduri, lucrări edilitare, lucrări de îmbunătaţiri funciare, exploatări de cariere şi balastiere, reparaţii de utilaje, confecţii metalice, prefabricate din beton armat.

AUTOLIV

 

Autoliv este o companie americano-suedeză producătoare de sisteme de securitate auto şi este  unul dintre cei mai mari producători de airbaguri și centuri de siguranță din lume.

Autoliv România a fost înființată în 1997,  în Brașov,  şi are linii de business în Brasov, Lugoj, Timișoara, Sfantu Gheorghe şi acum in Reşiţa,oferind locuri de muncă la  peste 9 400 de angajați în România,aceasta fiind în continuă creştere.

Shape-24

Contacteaza-ne!

0720 009 611 – 0256 356 238